lørdag 12. juni 2010

Lørdagskos

Herlig med helg.Men skal si den startet ganske så dramatisk natt til i dag.Våknet i 2-tiden av at Einar begynte å skrike (ikke uvanlig det).Skulle til å stå opp da jeg hørte et brak etterfulgt av margeskriking!Sprang inn på rommet til gutten og der fant jeg han utenfor senga.Vi har jo enda ikke senket sprinkelsenga hans,gutten ligger jo pal på ryggen og har kun reist seg to ganger den siste tiden(jajaja..vi burde vel senket senga etter første gang).Men hadde jo aldri sett for meg at han skulle ramle ut.Han virket ok,så skyndtet meg å gi han pupp og etterpå var alt fint(utrolig va litt pupp kan gjøre).Har hatt skikkelig dårlig samvittighet i hele dag.Og sprinkelsenga er senket på NEDERSTE nivå.Men han virker ikke som fallet i natt plager han,så satser på at vi er heldige der.Kun en blåflekk i panna som et minne av den dramatiske hendelsen.
Prøvde å ta bilde av blåmerke hans,men var ikke enkelt.Vises ikke godt heldigvis og håper den ikke blir verre heller... Føler meg som verdens verste mor altså.Du kan skimte blåmerke såvidt til venstre i panna på bildene.

Ellers så blir lørdagskvelden rolig.Far i huset er på fest,blir første gangen siden vi kom hjem fra Thailand at han drikker alkohol, så blir spennende å se formen hans i morgen.Har jo lovt at Einar skal vekke han 06:00 i morgen tidlig.Knis!

2 kommentarer:

  1. Dåkker må regne med mange blåflekker framover,å mye dårlig samvittighet. :)

    SvarSlett
  2. Ingeborg hadde å en slik en i den alderen. Hun hoppet i sofa.. og ut av sofa.. haha, morsomt i ettertid. Og spesielt siden hun var foreviget på fotografi fra fame en ukes tid etterpå.. og blåmerket fremdeles var visende! :)

    SvarSlett