søndag 20. juni 2010

Da var helgen over.Lørdag var jeg og en gjeng som sagt ute å spiste på Graffi,for så å dra videre på kino å se "Sex and the city-2".Virkelig herlig film og kjoler!Vil ikke akkurat kalle denne filmen en oscar-kandidat,men for SATC var historien ypperlig!Hadde også noen virkelig morsomme scener.HERLIG!Disse damene blir jo ikke akkurat yngre,noe som vises på dem i filmen også.Så blir spennende å se hvordan de evt kommer til å framstille dem HVIS det blir en film nr.3.Uansett så hadde SATC vært rart uten dem.
Mamma og pappa kom i går for å passe Einar.Åge skulle egentlig få gassbåt i går kveld,men hadde jo selvfølgelig blitt utsatt til i dag.Var uansett deilig å overlate Einar til dem i morges å sove litt lengre.Godt å ha besteforeldre. ;)
Tok nattbussen hjem i går og til 160kr(!!) så skjønner jeg godt hvorfor folk velger å kjøre selv.Rart at ikke regjeringen som gjerne vil satse på kollektiv transporten skjønner dette.For å få folk til å ta buss,må de bruke penger på å bedre tilbudet,ikke gjøre det like dyrt (om ikke dyrere) å ta buss.
I dag har vært en daffedag.Einar har vært i ok humør,og nå begynner han å prøve seg mer på gåbiten.Virkelig artig å se han stabbe seg litt ustødig bortover gulvet.Babyen min begynner å bli stor.Rakk jo også å ta en liten tur ut i ettermiddag.Satt litt i sandkassa å kastet sand ut av den og prøvesmakte på den også.
Men nå er gutten lagt og 6 stk brød står i ovnen,1 vaskemaskin er i gang og jeg skal slappe litt av før jeg tar kvelden.

3 kommentarer:

  1. Må virkelig få sett film nr 1 jeg! :-)

    Og 6 stk brød faktisk??!! :-O Du er flink!

    SvarSlett
  2. Vibeke! Æ kjæm verkelig ikke over at du ikke ha sett film nr 1 enda!!! :-O

    Synes SATC2 va knallbra!! Hehe.. Bli vel så blenda av all kleian, sko'n og glamour'n at! Men vises at dem ha vorte gamlar ja. Men det gjør dem vel litt mer "menneskelig" kanskje.. Itj for det, det vises jo itj på oss at vi ha vorte gamlar.. ;)

    -Karina-

    SvarSlett
  3. Vibeke: Obligatorisk å sjå SATC 1 og 2 i tillegg t serien.
    Karina: Altså vi blir jo ikke gamler.Ser jo ut som vi e 20 enda ;)

    SvarSlett